Telur tembelang blogger Erdogan sudah pecah dan bau busuk! Zulfakar!

Siapa itu Zulfakar?

SIAPA DALANG DI SEBALIK CG PA DAN MAHFUZ

images (1)Dalam kekalutan hari tu, saya berjanji untuk menceritakan siapakah sebenarnya di sebalik Cg. Pa dan Mahfuz, orang yang lantang membuat kecoh dan mengeruhkan keadaan di sebalik isu Dr. Hassan Ali dan Ustaz Nasharudin.

 Saya pernah sebutkan bahawa dua orang ini bukanlah orang utama, mereka bukan parasit dan bukan penjahat. Mereka hanyalah mangsa ‘tunggangan’ parasit jahat yang menghasut mereka saban hari.

Kita boleh lihat dengan jelas Al-Quran menceritakan tentang muslim (bukan munafik/parasit) yang ditunggang oleh munafik sehinggakan mereka terlibat dengan penyebaran berita palsu (ifki) di zaman rasulullah saw. Surah An-Nuur ayat 11 menceritakan golongan ini: “sesungguhnya orang-orang yang membawa berita yang amat dusta ialah segolongan dari kalangan kamu.”

Siapa di sebalik Cikgu Pa? 
Orang penting yang banyak mempengaruhi dan menghasut cikgu Pa ialah Zul Sulong. Si parasit ini banyak mempengaruhi Cg Pa dengna berita-berita yagn disalurkan dari masa ke semasa.

Tidak dinafikan, di sana ada informer lain kepada Cg Pa tentang perkembagnan Ustaz Nasharudin dan Dr. Hassan, tetapi Zul Sulong, antara yang banyak memainkan peranan merosakkan persepsi Cg Pa di samping informer lain (SB) yang sepatutnya setiap pemimpin lebih berhati-hati menerima maklumat daripada ‘beliau’.

Peranan Zul Sulong menyekat pengislahan, mempengaruhi Cg Pa di dalam mengeruhkan keadaan sehingga situasi menjadi kelam kabut adalah sesuatu yang sukar dimaafkan. Kesalahan besar Zul Sulong di Harakahdaily dan HARAKAH (dulu) ialah memanipulasikan berita, menjadikan Harakah Akhbar kempen Parasit dll. Sebab tu dia selayaknya dipecat kerana sudah banyak kali dinasihati, diberi amaran dll.

Isu hotel Le Meridien sebanyak 3 kali di bulan Ramadhan sememangnya berlaku. Pertemuan DrHA, UN bukanlah dengan UMNO, tetapi dengan dan kontraktor dari Dubai untuk membincangkan isu  pembinaan masjid di Selangor. Pertemuan dengan UMNO hanyalah berita palsu yang direka cipta oleh parasit-parasit seterusnya disalurkan oleh parasit-parasit ini kepada pemimpin-pemimpin utama.

Siapa di sebalik Mahfuz? 
Orang penting yang banyak mempengaruhi Mahfuz ialah Zainul Faqar Yaakob (lihat facebooknya) atau blogger nota merah. Parasit yang banyak merosakkan pemikiran Mahfuz dengan maklumat palsu. Budak hitam yang sangat jahat, suka menghuru-harakan keadaan, dibuang kerja dari satu tempat ke satu tempat dan sekarang berada di Pulau Pinang. Kerajaan negeri mengarahkan untuk budak hitam ini tidak membuat apa-apa liputan tentang kerajaan Negeri. Kenapa? Aku tak sempat nak cerita dulu di sini.

downloadSebagaimana maklum, mahfuz adalah seorang pemimpin hebat, tapi tak tahu memandu kereta. Ini menjadikan beliau sangat membutuhkan pertolongan pemandu untuk bergerak ke mana-mana. Orang yang banyak menghulurkan bantuan sebagai pemandu ialah Zainul Faqar yang pada pandangan Mahfuz seorang ‘budak hitam’ yang baik, padahal dia adalah saluran parasit untuk mempengaruhi mahfuz.


Nanti aku akan ceritakan lebi panjang lebar perihal budak hitam ni, kejahatannya melalui penglibatan di dalam GROUP I (group IRC merosakkan pemikiran pelapis PAS), terlibat dengan pembakaran  dewan di UM, meletakkankepala babi di dalam surau UM, terlibat dengan isu penculikan Mastura (juga budak Group I) dan lain-lain.

download (1)Budak jahat’ yang banyak kenakan pimpinan PAS yang dianggap sebagai penghalang kepada agenda Parasit, termasuk antara dalang yang menyebarkan dan memanipulasi berita UG. Gerakan saraf PAS yang telah menghantar dua orang budak U yang ditangkap di Muktamar Shah Alam kerana menyebar risalah anti UG yang dicanang-canangkan sebagai GOLONGAN UMNO dalam PAS.

Pendek cerita, budak ni memang budak jahat yang dilihat baik pandangan mahfuz. Walhal, dia antara yang menjadi master mind yang menggerakkan Group I yang juga telah pekenakan ramai murabbi-murabbi PAS di universiti. Antara yang terakhir ialah, budak2 ni menghantar laporan kepada pihak Universiti Malaysia Perlis, gambar dan bukti penglibatan pengsyarah tersebut sehingga beliau dikenakan tindakan amaran. Yang dedahkannya bukan JKKK UMNO, tetapi group I yang ditubuhkan oleh Parasit di dalam PAS.

Insya Allah, aku akan ceritakan lebih panjang lebar tentang peranan ‘budak hitam’ ni merosakkan parti dari dalam dan siapa bos diorang, siapa funder diorang dan siapa yagn berikan arahan kepada diorang.

http://selamatkan-pas.blogspot.com/2012/01/siapa-dalang-di-sebalik-cg-pa-dan.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: