Zulfaqar – blogger parasit dari erdogan

Dari FB Selamatkan PAS :

zainulFAKAQ MULA TERIMA ARAHAN PARASIT PUSAT: ESOK (HARI INI) JAM 9 00 – 10 30 AM AKU AKAN UPLOAD VIDEO SKANDAL FAKAQ

Zainul Fakar (badak jahat) sudah dipanggil oleh Dr. Hatta dan diminta untuk bantu Datuk Sri Anwar Ibrahim jayakan UG II. Dulu Zainul Fakaq aka Badak Jahat ni adalah peludah setia UG I atas arahan Dr Hatta, dan sekarang dia akan jilat balik ludah tersebut atas arahan bos yang sama.

Budak Jahat (BJ) ni memang orang suruhan Dr. Hatta yang menjalankan arahan luaran parti, sebab tu dia ada dua keahlian. Sekalipun keahliannya diprotes, tetapi masih kebal, masih tidak digugurkan keahlina PAS seklaipun jelas bercanggah dengan perlembagaan parti. Itulah kebalnya BJ sebab ditaja dan diback up oleh pimpinan utama parti seperti Dr. Hatta.

Dia sanggup buat jahat hatta sampai tahap buat fitnah kepada Presiden, dan terbaru kepada Ketua Pemuda PAS Pusat yang banyak menghalang kerja jahat golongan parasit dalam parti. Maka penghalanag seperti Nasaruddin Tantawi mesti dibunuh karakter dengan fitnah. Maka pembuat dan penyebar fitnah itu ialah Baadak Hitam aka Zainulfakaq.

Dia berperanan menyebarkan maklumat yang diolah oleh AJK PAS Pusat, kebanyakannya Dr. Hatta untuk disalurkan kepada blogger-blogger celaka seperti tulang besi aka tulang as-sisi, ayatollah penarik beca dan termasuk SB terkenal, Wan Ji yang kebal dari undang-undang sekalipun menghina sultan dengan jelas.

Ramai yang masih terpengaruh dengan Fakaq BJ kerana beranggapan maklumat itu dari AJK PAS PUsat iaitu Dr. Hatta, dan takkan BJ Fakaq ni berbohong. Tapi mereka tak kenal BJ Fakaq ni lebih dekat. Sebab tu mereka percaya kat BJ Fakaq ni.

Tapi bagi aku, bukan setakat berbohong dan buat fitnah, benda lebi berat dari itu dia telah buat. Antaranya apa yang aku dapat daripada hacking dia punya password email.

Sebab tu di sini aku masih ada iman, aku nak tanya secara public, apa penjelasan BJ Fakaq tentang ada seorang anak dara dalam email dia yagn mengandungkan anaknya.

Kalau tak percaya, tengok video email yang aku hack yang aku nak upload esok, jam 9 00 -10 30 pagi esok.

Harap pembaca nilai sendiri, hanya yang sanggup buat jahat seperti ini yang juga akan sanggup buat fitnah kepada ulama yang memperjuangkan Islam.

Bloggers geng Zulfakar: http://tulangbesi.wordpress.com/2011/05/28/tb-masih-minum-barbican-lagi-ke/

Kisah fitnah oleh Zulfaqar terhadap pimpinan PAS dalam isu UG http://batuapi-firestone.blogspot.com/2011/01/menjawab-pembohongan-zainulfaqar-yaacob.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: